Rijschool MoergestelAls door het CBR erkende rijschool in Tilburg Moergestel zullen wij jou optimaal klaarstomen voor het CBR praktijkexamen. Middels onze examengerichte rijlessen heb je binnen een mum van tijd je autorijbewijs in the pocket!
✓ Ervaren instructeurs

✓ Flexibele lesplanning

✓ Persoonlijke aandacht voor elke leerling

✓ Moderne lesvoertuigen

✓ Hoge slagingspercentage

✓ 5 jaar ervaring

✓ CBR Erkende rijschool

✓ Gratis proefles

✓ Eerlijk advies

Vraag een gratis proefles aan!

Proefles is gratis i.c.m. een lespakket

Rijschool Moergestel

Ben je op zoek naar een erkende rijschool in Moergestel? Dan is Rijschool NME de juiste keuze voor jou! Al vele jaren bieden wij rijlessen aan, zowel binnen als buiten de stad. Onze langdurige aanwezigheid is te danken aan onze eerlijkheid en directheid richting onze leerlingen. We hechten veel waarde aan het opbouwen van vertrouwen tussen leerling en instructeur, omdat dit essentieel is voor het behalen van het rijbewijs B.

Bij Rijschool NME bieden we flexibele betalingsmogelijkheden in termijnen, examengerichte rijlessen en zowel mannelijke als vrouwelijke instructeurs. Daarnaast bieden we een gratis proefles aan, zodat je kunt ervaren of onze rijschool bij jou past.

We begrijpen dat een goede relatie tussen leerling en instructeur cruciaal is voor effectief leren. Daarom hebben we professionele instructeurs en instructrices die uitblinken in het opbouwen van een vertrouwensband met jou. Bij Rijschool NME streven we er voortdurend naar om in te spelen op de individuele behoeften van onze leerlingen, zodat je met vertrouwen en overtuiging kunt leren autorijden.

RIJOPLEIDINGEN OP MAAT IN MOERGESTEL

Bij Rijschool NME bieden we niet alleen autorijlessen in Moergestel aan, maar streven we ernaar om een breed scala aan rijopleidingen aan te bieden om zoveel mogelijk verschillende bestuurders te helpen hun rijbewijs te behalen. Droom je ervan om op een motor door de bergen te rijden? Neem dan eens een kijkje bij onze motorrijlessen. Als je regelmatig met een zware boottrailer, aanhangwagen of caravan op vakantie gaat, heb je mogelijk een BE-rijbewijs nodig om aanhangwagens van meer dan 750 kg te mogen trekken. Onze aanhangerrijlessen bieden hiervoor de perfecte oplossing.

RIJLES IN MOERGESTEL, OP JOUW BEHOEFTEN AFGESTEMD

Bij Rijschool NME zijn we ervan overtuigd dat iedereen in staat is om zijn of haar rijbewijs te halen. Een persoonlijke aanpak en de juiste expertise zijn daarbij essentieel. Dit begint bij een rijschool die zich aanpast aan jouw agenda en jouw manier van leren. Bij ons krijg je een vaste rijinstructeur die je gedurende het hele traject begeleidt. Je kunt je rijlessen zelf inplannen via onze handige app, vanaf de bank honderden van onze rijlesvideo's bekijken en via WhatsApp vragen stellen over de feedback die je die dag hebt ontvangen.

Pakket 1

Aanbevolen als herexamen
684
 • 6 lessen (60 minuten)
 • Praktijkexamen CBR
 • Snel beginnenPakket 2

Voor vlotte leerlingen
1452
 • 18 lessen (60 minuten)
 • Praktijkexamen CBR
 • Snel beginnenPakket 3

Aanbevolen voor boven gemiddelde leerlingen
2028
 • 27 lessen (60 minuten)
 • Praktijkexamen CBR
 • Snel beginnen

Pakket 4

Aanbevolen voor gemiddelde leerlingen
2540
 • 35 lessen (60 minuten)
 • Praktijkexamen CBR
 • Snel beginnen

Pakket 5

Leerlingen die extra aandacht nodig hebben
2860
 • 40 lessen (60 minuten)
 • Praktijkexamen CBR
 • Snel beginnen

Pakket 6

All-inclusive met zekerheid extra plus
2885
 • 35 lessen (60 minuten)
 • Tussentijdse toets
 • Praktijkexamen CBR
 • Betalen in 2 termijnen mogelijk
Popular

Geslaagde leerlingen

Volg ons ook op social media.
@RijschoolNME

Locatie

Dr. Ahaushof 103 Tilburg , Noord-brabant
Openingstijden: 

Maandag 10:00 – 20:00
Dinsdag 10:00 – 20:00
Woensdag 10:00 – 20:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 20:00
Zondag 10:00 – 20:00


Openingstijden


Maandag 10:00 - 20:00

Dinsdag 10:00 - 20:00

Woensdag 10:00 - 20:00

Donderdag 10:00 - 20:00

Vrijdag 10:00 - 20:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten
Tom Hoge
Tom Hoge@tomhoge
Read More
Heel fijne rijschool en instructeur. Alles werd heel duidelijk uitgelegd, en rijschool nme wist precies waar en hoe ik me kon verbeteren. Ben hierdoor in een keer geslaagd, echt een aanrader!
Nina
Nina@xxNina
Read More
Echt een goede school, ik heb veel geleerd en het is me meteen gelukt!
Seline Oosterhoek
Seline Oosterhoek@soosterhoek
Read More
Hele fijne rijschool. Als je een rijschool wilt die echt naar je luistert en met je meedenkt moet je hier zijn. Ik zat krap, omdat mijn theorie examen bijna verlopen was en ze hadden het precies geregeld dat ik op tijd met examen kon. Heb nu op tijd mijn praktijk gehaald !!
Previous
Next
× Welkom, Hoe kunnen wij u helpen?